Facilitadores amigues de la vellesa

Som un grup de facilitadores formades a l’Escola de biodansa de Rolando Toro de Barcelona amigues de la vellesa. Tenim l’experiència i voluntat de crear espais per a dansar la vida, dansar els anys, amb la gent gran i les persones amb demencia.

ALBA ALVAREZ BELTRAN. Facilitadora de biodansa, psicoterapeuta i psicòloga llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) especialitzada en psicopatologia clínica adulta a la UAB (diplomatura en Esquizofrènies i demències (2006-07) i diplomatura en trastorns afectius i trastorns d’ansietat (2007 -09). Diplomada en el Postgrau en Dansa moviment Teràpia a la UAB (2011-12). Formació en Teràpia Gestalt a l’Institut Gestalt (2009-2013) i formació de facilitadors de Biodansa a l’Escola de biodansa de Barcelona sistema Rolando Toro. Amb experìencia laboral com a psicòloga en residències i centres de dia amb persones amb demencia o amb afectacions neurològiques des de la perspectiva de l’Atenció centrada en la persona (ACT) i formada en el nivell bàsic del Dementia Care Mapping (DCM).

Laura

LAURA GARCIA JORDAN | www.lavidaendansa.com. Facilitadora de Biodansa,  antropòloga i periodista, amb llarga experiència en processos de visibilitat de grups, projectes i organitzacions. Formada com a facilitadora per l’Escola de Biodansa de Barcelona – Sistema Rolando Toro.  Formada en  ‘Management de Transicions i de la Innovació Organitzativa’ per INNOVA. Institut per a la innovació organitzativa i social. Treballa en projectes d’integració social a través del moviment i altres formes d’expressió, com l’escriptura, les arts plàstiques i  l’oralitat. Membre de l’associació de dones ITAKAS.

GONZALEZPUIGDEVALLMARTA

MARTA GONZÁLEZ PUIGDEVALL. Facilitadora de Biodansa titulada per l’IBF especialitzada en Biodansa per a nens i adolescents, i en Educació Biocèntrica. Profundització en la metodologia de Biodansa a través del projecte de Formació Continua. Experiència facilitant grups regulars des de 2009 juntament amb tallers i grups de Biodansa i acció social.

ISABELLA MARÍN MUÑOZ. Facilitadora de biodansa i psicòloga de la Universitat Javeriana (Bogotà, Colòmbia 2002). Terapeuta sistèmica (2006) i supervisora de terapeutes sistèmics  (2008) KCC de Londres i Fundació Sistemes Humans (Colombia). Dansa Terapeuta de la Universitat de Barcelona (2011) i diplomada en el postgrau de violència familiar: anàlisi i abordatge des de la intervenció multidisciplinària, Universitat Ramon Llull (2011). Facilitadora de Biodansa de l’escola de Biodansa de Barcelona Sistema Rolando Toro. Amb experiència laboral de més de 10 anys en processos d’acompanyament comunitari i psicoteràpia individual i grupal.

Leave a comment