Serveis

Dansant els anys és un servei que ofereix sessions de biodansa pel benestar psicosocial i per millorar la qualitat de vida de la gent gran i persones amb demencia.

Els nostres serveis:

– S’ofereixen sessions de biodansa setmanalment per a persones amb demència com a eina de psicoestimulació i d’integració emocional per a la millora en la comunicació afectiva i l’estat d’ànim de la persona amb demència amb l’objectiu de millorar el seu benestar psicosocial i de vida.

– S’ofereixen sessions de biodansa setmanalment per a persones amb demència i els seus familiars per la millora de la comunicació afectiva familiar.

– S’ofereixen sessions de biodansa setmanals per a gent gran

– S’ofereixen sessions setmanals per a persones amb Parkinson. És un rehabilitació integral de la persona, no només motora també afectiva.

Els serveis que oferim s’adeqüen a les necessitats i possibilitats del centre o institució.

Es duen a terme en quatre fases: una de presentació i coordinació institucional, una de presentació als diferents agents, una d’intervenció i una d’avaluació del projecte.

a.) Presentació de la metodologia a l’equip de professionals del centre.

b.) Presentació de la metodologia als treballadors i/o familiars de les persones amb demència que vulguin participar a les sessions acompanyant els seus familiars o residents.

c.) Realització de 12 sessions. Una sessió d’una hora i quart, hora i mitja o dues hores a la setmana en funció del grup

d.) Avaluació i valoració de la continuïtat del servei

Leave a comment